TAULER MOTIVEM

Espai que permet posar en contacte a estudiants de la Universitat de València per a participar en Idees MOTIVEM en equip.

Tant si tens una idea i necessites formar un equip, com si vols integrar-te en un equip existent, pots informar-nos a través d’aquest formulari. Si després de pubicar-ho algú mostra interès en la mateixa us posarem en contacte.

La informació publicada no contindrà dades personals però si seran facilitats als qui mostren interès per la teua publicació.

Recorda que per a participar en Idees MOTIVEM, el/la docent coordinador/a de l’equip ha d’inscriure a l’equip en el termini que indica la convocatòria.

Formulari per a publicar una NOTA en el TAULÓ MOTIVEM

  • Dades de contacte

  • Qui subscriu esta autorització consent expressament que les seues dades personals s'incorporen en fitxers automatitzats, titularitat de la Fundació Universidad-Empresa de València i siguen tractats per esta, davall la seua responsabilitat, amb la finalitat de rebre informació dels programes i activitats que du a terme. En tot cas, el firmant té la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, podent així mateix revocar el seu consentiment, per escrit, en qualsevol moment.
    (Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal).